×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Nucrema Cheesecake


Nucrema Cheesecake
Nucrema Cheesecake
10
70'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Nucrema Cheesecake

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για την βάση
  • 90 gr. γεμιστά μπισκότα με κρέμα
  • 15 gr. βούτυρο λιωμένο
  • Για την κρέμα
  • 370 gr. τυρί κρέμα
  • 150 ml. κρέμα γάλακτος
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 75 gr. ζάχαρη
  • 230 gr. Nucrema ΙΟΝ
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη ή 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μέθοδος
  • 1.Η βάση: Αλέθουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και καλύπτουμε τον πάτο μιας φόρμας 18 εκ.
  • 2.Ψήνουμε για 10 λεπτά στον φούρνο στους 165 C.
  • 3.Η κρέμα: Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το λεμόνι, το αλάτι και την ζάχαρη.
  • 4.Προσθέτουμε την Nucrema, το εκχύλισμα βανίλιας και ένα-ένα τα αυγά.
  • 5.Μεταφέρουμε το μείγμα στην φόρμα με το μπισκότο και ψήνουμε το cheesecake για 1 ώρα στους 165 C.
  • 6.Αφήνουμε να κρυώσει περίπου 4-6 ώρες πριν το σερβίρουμε.
  • 7.Σερβίρεται σκέτο, με φρέσκα φρούτα ή λιωμένη κουβερτούρα.
  • 8.Tips: – Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μπισκότα digestive.
Nucrema Cheesecake
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta