×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Κετογονικό ρολό σοκολάτας


Κετογονικό ρολό σοκολάτας
Κετογονικό ρολό σοκολάτας
10
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Κετογονικό ρολό σοκολάτας

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για το ρολό
  • 120 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 15 γρ. ψύλλιο
  • 25 γρ. ΙΟΝ Kακάο
  • 45 γρ. ερυθριτόλη ή στέβια σε σκόνη
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 60 γρ. γιαούρτι
  • 75 γρ. γάλα καρύδας
  • Για την κρέμα
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη
  • 45 γρ. ερυθριτόλη ή στέβια σε σκόνη
  • ½ κ.γ. στέβια υγρή
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Μέθοδος
  • 1.Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το κακάο, το ψύλλιο, το baking powder και την ερυθριτόλη.
  • 2.Ρίχνουμε τα αβγά, το γιαούρτι και το βούτυρο και χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός για να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και χτυπάμε λίγο ακόμη.
  • 3.Αφήνουμε το μείγμα για 10 περίπου λεπτά για να σφίξει το μείγμα ενώ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
  • 4.Στρώνουμε ένα silpat ή αντικολλητικό χαρτί διαστάσεων περίπου 40 x 25 εκ. σε ένα ορθογώνιο ταψί και απλώνουμε το μείγμα.
  • 5.Ψήνουμε για 12-14 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο. Το ρολό δεν θα πρέπει να παραψηθεί γιατί θα σπάσει όταν προσπαθήσουμε να το τυλίξουμε.
  • 6.Αφαιρούμε το ρολό από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.
  • 7.Χτυπάμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο, την ερυθριτόλη, τη στέβια και τη βανίλια με μίξερ χειρός για να ομογενοποιηθούν. Με μία σπάτουλα αναμιγνύουμε και τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
  • 8.Απλώνουμε στο κρύο ρολό και τυλίγουμε προσεκτικά όσο πιο σφιχτά μπορούμε.
  • 9.Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Κετογονικό ρολό σοκολάτας
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta