×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Κέικ Κατσαρόλας με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream


Κέικ Κατσαρόλας με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Κέικ Κατσαρόλας με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
10
45'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25 Αυγούστου, 2021

Κέικ Κατσαρόλας με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 4 μεσαία αυγά
  • 60 γρ. κακάο ION
  • 230 ml νερό
  • 400 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 30 ml κονιάκ
  • 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι προαιρετικά.
  • Για το γαρνίρισμα ΙΟΝ PATISSERIE COVER CREAM
Μέθοδος
  1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, το βούτυρο, την καστανή
    ζάχαρη και το νερό και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και το
    βούτυρο χωρίς όμως να βράσουν.
  2. Έπειτα, προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ανακατευτεί καλά και να γίνουν όλα ένα μείγμα.
  3. Αμέσως μετά, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας καλά με το σύρμα, μέχρι να γίνει το μείγμα μας ένας χυλός.
  4. Στη συνέχεια, αδειάζουμε σε ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου από 24-28 εκατοστών (ανάλογα με το ύψος που θέλουμε να έχει το κέικ) που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στην μεσαία σχάρα, στον αέρα, για περίπου 35-40 λεπτά.
  5. Τέλος, όταν το κέικ μας είναι έτοιμο, αφαιρέσουμε το χαρτί με το κέικ μέσα από το ταψί και
    απλώνουμε επάνω του, όσο είναι καυτό, όση ποσότητα ION PATISSERIE COVER CREAM θέλουμε.
Κέικ Κατσαρόλας με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta