×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Cheesecake Pecan με ION Patisserie Κουβερτούρα υγείας και ION Patisserie Cover Cream


Cheesecake Pecan με ION Patisserie Κουβερτούρα υγείας και ION Patisserie Cover Cream
Cheesecake Pecan με ION Patisserie Κουβερτούρα υγείας και ION Patisserie Cover Cream
6-8
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Cheesecake Pecan με ION Patisserie Κουβερτούρα υγείας και ION Patisserie Cover Cream

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για την βάση
  • 100 γρ βούτυρο λιωμένο χλιαρό
  • 300 γρ μπισκότα έτοιμα της αρεσκείας μας μισοσπασμένα
  • Για την κρέμα τσιζ-κείκ pecan θα χρειαστούμε
  • 300 γρ κρέμα τυριού
  • 80 γρ ION Patisserie Κουβερτούρα υγείας
  • 50 γρ γιαούρτι
  • 250 γρ ζωική κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 70 γρ ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ pecan ελαφρώς καβουρδισμένο χοντροαλεσμένα
  • Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
  • 200 γρ ION Patisserie Cover Cream
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: κατσαρόλα, σύρμα, λεκάνη, σύρμα, ταψί διαμέτρου 20Χ20 cm, μαρίζ.
Μέθοδος
  • 1.Για την βάση: Τοποθετούμε τα μισοσπασμένα μπισκότα μέσα σε μια λεκάνη και προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο χλιαρό. Ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να ενωθεί το βούτυρο με τα μπισκότα μας. Απλώνουμε το μίγμα σε ένα ταψί διαμέτρου 20×20 cm περίπου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στον πάτο του. Με το κουτάλι πατάμε επίπεδα σε πάχος 0,5 cm περίπου. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου.
  • 2.Για την κρέμα τσιζ-κέικ pecan: Λιώνουμε την κλασική σοκολάτα κουβερτούρα σε μπεν-μαρί. Ανακατεύουμε την κρέμα τυριού με το σύρμα μέσα σε μια λεκάνη μέχρι να γίνει σαν αλοιφή. Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα (χλιαρή) και ομογενοποιούμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ομογενοποιούμε. Χτυπάμε την ζωική κρέμα γάλακτος σε μισοχτυπημένη σαντιγί και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε την σαντιγί και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους. Καβουρδίζουμε τα pecan σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 5 λεπτά περίπου και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς. Τα χοντροσπάμε και τα προσθέτουμε μέσα στην κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ για 2 λεπτά ακόμα.
  • 3.Σύνθεση γλυκού: Πάνω από την βάση του μπισκότου απλώνουμε την κρέμα τσιζ-κέικ pecan και τοποθετούμε για 3 ώρες στην κατάψυξη να παγώσει.
  • 4.Για το ντεκόρ: Επικαλύπτουμε με cover cream της ΙΟΝ στην επιφάνεια. Για να ρευστοποιήσουμε το ION Patisserie Cover Cream, αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία και τοποθετούμε το δοχείο της συσκευασίας όπως είναι στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 1 – 2 λεπτά. Αναδεύουμε με ένα κουτάλι και είναι έτοιμο για να επικαλύψουμε.
  • 5.Σερβίρουμε σε σκεύος της αρεσκείας μας.
Cheesecake Pecan με ION Patisserie Κουβερτούρα υγείας και ION Patisserie Cover Cream
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta