×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Σοκολατένια παγωτίνια με αμύγδαλο


Σοκολατένια παγωτίνια με αμύγδαλο
Σοκολατένια παγωτίνια με αμύγδαλο
8
45'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Σοκολατένια παγωτίνια με αμύγδαλο

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Αυτά τα πανεύκολα, πεντανόστιμα και διπλά σοκολατένια παγωτίνια θα σας ανακουφίσουν τις πιο αφόρητα ζεστές μέρες του χρόνου!

Συστατικά
Για τα παγωτίνια:
  • 160 μλ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 110 γρ ζαχαρούχο γάλα
  • 30 γρ κακάο ΙΟΝ
Για την επικάλυψη:
  • 250 γρ κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
  • 50 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα
Μέθοδος

Για τα παγωτίνια:

  1. Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ώσπου να πήξει.
  2. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο ώσπου να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Διπλώνουμε λίγη από την κρέμα μέσα στο μπολ για να το χαλαρώσουμε.
  4. Διπλώνουμε όλη την κρέμα μέσα στο μπολ.
  5. Μεταφέρουμε το μείγμα στις θήκες για παγωτίνια και τις τοποθετούμε για μερικές ώρες στην κατάψυξη.

Για την επικάλυψη:

  1. Σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα λιώνουμε την κουβερτούρα.
  2. Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε μέσα στην κουβερτούρα ώστε να καλυφθούν.
  3. Βυθίζουμε τα παγωτίνια, κατευθείαν από την κατάψυξη, μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα έτσι ώστε να καλυφθούν εντελώς.
  4. Τοποθετούμε τα παγωτίνια σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στην κατάψυξη για μερικά λεπτά, ώσπου να παγώσει η επικάλυψη.
Σοκολατένια παγωτίνια με αμύγδαλο
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta