Cheesecake με Nucrema ION

8
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : μπισκότα σοκολάτας, σαντιγί, ION Nucrema, βανίλια, βούτυρο, ΙΟΝ Κακάο, κρέμα τυριού, μπισκότα
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Cheesecake με Nucrema ION

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για τη βάση
- 265 γρ μπισκότα σοκολάτα τριμμένα με τη γέμιση
- 55 γρ λιωμένο βούτυρο
- Για τη γέμιση
- 700 γρ τυρί κρέμα
- 1 βανίλια
- 500 γρ Νucrema ΙΟΝ
- 20 γρ κακάο ΙΟΝ
- 230 γρ σαντιγί
- Για την ganache Νucrema
- 60 γρ Νucrema ΙΟΝ
- 60 γρ κρέμα γάλακτος
- Μπισκότα γεμιστα σοκολάτας σπασμένα, 4-6 κομμάτια
Μέθοδος
- 1.Ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο.
- 2.Σε μια στρογγυλή φόρμα 23×23. Bάζουμε το μείγμα και το πιέζουμε να καλύψει τον πάτο. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- 3.Χτυπάμε το τυρί κρέμα τη βανίλια τη Νucrema και το κακάο στον κάδο του μίξερ με σύρμα και ομογενοποιούμε.
- 4.Προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά.
- 5.Τοποθετούμε το μείγμα πάνω στη βάση και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
- 6.Μόλις σταθεροποιηθεί αφαιρούμε τη φόρμα και τοποθετούμε το cheesecake σε ένα πιάτο.
- 7.Για να φτιάξουμε τη ganache βάζουμε τη nucremaσε ένα μπολ. Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε δυνατά με σύρμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει λείο. Αφήνουμε να κρυώσει και περιχύνουμε το cheesecake.
- 8.Με ένα μαχαίρι του chef χοντρό κόβουμε 4 γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και στολίζουμε το cheesecake.
Cheesecake με Nucrema ION
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή