Tart tatin με μήλα και Nucrema ION
![Tart tatin με μήλα και Nucrema ION](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/uploads/2021/01/Tart_tatinNucrema.jpg)
10
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
250 Ψήφοι
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1b.png)
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Tart tatin με μήλα και Nucrema ION
![heart](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/heart.png)
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 7 κόκκινα μήλα
- 100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 κσ βούτυρο
- 8 κσ Νucrema ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
- 2.Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε τέταρτα.
- 3.Βρίσκουμε ένα τηγάνι που να τα χωράει,και το τοποθετούμε πάνω στο φύλλο σφολιάτας και κόβουμε ένα κύκλο. Με ένα πιρούνι τον τρυπάμε και τον αφήνουμε στην άκρη.
- 4.Βάζουμε το τηγάνι πάνω στο μάτι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα ωραίο σκούρο χρώμα.
- 5.Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- 6.Προσθέτουμε τα μήλα και ανακατεύουμε για περίπου 15 με 20 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν τα μήλα.
- 7.Μόλις είναι έτοιμα παίρνουμε τον κύκλο από το φύλλο της σφολιάτας που έχουμε κόψει και τον τοποθετούμε από πάνω πιέζουμε τις άκρες προς τα μέσα.
- 8.Τυλίγουμε το χέρι του τηγανιού με αλουμινόχαρτο για να μην καεί και το τοποθετούμε στο φούρνο.
- 9.Ψήνουμε στους 190 για 45 με 50 λεπτά.
- 10.Μόλις είναι έτοιμη κόβουμε ένα κομμάτι και με ένα κουτάλι πασπαλίζουμε με Νucrema.
Tart tatin με μήλα και Nucrema ION
Προσθήκη
στα αγαπημένα
![heart](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/heart.png)
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
250 Ψήφοι
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1b.png)
Βαθμολογήστε τη συνταγή