Γλυκιά πίτσα με Nucrema και φρούτα
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : μπανάνα, μύρτιλο, σμέουρα, ION Nucrema, αλάτι, σοκολατένια sprinkles, αλεύρι, κρυσταλλική ζάχαρη, μαγιά ξερή
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
23 Μαΐου, 2022
Γλυκιά πίτσα με Nucrema και φρούτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Ό,τι πρέπει για βράδυ Κυριακής, καναπέ και ταινία!
Συστατικά
(για 1 πίτσα 30 εκ.)
Για τη ζύμη:
- 350 γρ αλεύρι τύπου 00
- 1 κτγ αλάτι
- ½ κτς ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 1 κτγ μαγιά ξηρή στιγμής
- 180 μλ ζεστό νερό
- 20 μλ λάδι
- 200 γρ Nucrema
- μπανάνα, σμέουρα, μύρτιλα ή όποιο άλλο φρούτο επιθυμείτε
- σοκολατένια sprinkles
Μέθοδος
Για τη ζύμη:
- Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε με τον γάντζο, για μερικά λεπτά, ώσπου να έχουμε μια λεία ζύμη.
- Αφήνουμε τη ζύμη για 2 ώρες να φουσκώσει.
- Ανοίγουμε τη ζύμη με πλάστη και την τοποθετούμε σε ένα ταψί κατάλληλο για πίτσα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 10-15’, μέχρι η ζύμη να πάρει χρώμα.
- Βγάζουμε την πίτσα από τον φούρνο, την αλείφουμε με Nucrema, τη γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα και sprinkles και σερβίρουμε!
Γλυκιά πίτσα με Nucrema και φρούτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή