Σοκολατάκια με μάρτσιπαν και αμύγδαλο
25
30'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
24 Μαρτίου, 2022
Σοκολατάκια με μάρτσιπαν και αμύγδαλο
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Αυτά τα σοκολατάκια είναι για όλους/ες εσάς που έχετε αδυναμία στο συνδυασμό της σοκολάτας με αμύγδαλο. Είναι πανεύκολα και γίνονται με μόνο 3 υλικά! Η συνταγή είναι vegan, gluten free, lactose free και νηστήσιμη.
Συστατικά
- 200 γρ μάρτσιπαν
- 50 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα
- 200 γρ κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
Μέθοδος
- Πλάθουμε το μάρτσιπαν σε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε επάνω σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα.
- Βυθίζουμε μια μπαλίτσα μάρτσιπαν μέσα στην κουβερτούρα με τη βοήθεια δύο μικρών πιρουνιών και την τινάζουμε ώστε να πέσει η περιττή σοκολάτα.
- Ακουμπάμε τα σοκολατάκια στο αντικολλητικό χαρτί και όταν η σοκολάτα στεγνώσει, σερβίρουμε.
- Φυλάμε όσα σοκολατάκια περισσέψουν στο ψυγείο, μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Σοκολατάκια με μάρτσιπαν και αμύγδαλο
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή