Σοκολατάκια με γλυκό του κουταλιού μανταρίνι και fondue σοκολάτας ΙΟΝ

8-10
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Εύκολα & απλά, Κεράσματα
Συστατικά : ION Patisserie FONDUE Σοκολάτας, γλυκό μανταρίνι
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Σοκολατάκια με γλυκό του κουταλιού μανταρίνι και fondue σοκολάτας ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για την γέμιση
- 350 γρ γλυκό του κουταλιού μανταρίνι
- Για το ντεκόρ
- 50 γρ fondue chocolate ΙΟΝ
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: σουρωτήρι, λεκάνη, μαρίζ, πλατό ή ταψάκι, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, φούρνος μικροκυμάτων.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε το γλυκό του κουταλιού μανταρίνι μέσα σε ένα σουρωτήρι και το αφήνουμε να στραγγίξει για περίπου 24 ώρες.
- 2.Για το ντεκόρ επικάλυψης: Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία. Τοποθετούμε το fondue chocolate όπως είναι με την συσκευασία στο φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 3-4 λεπτά έτσι ώστε να μαλακώσει και να είναι ρευστό. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και είναι έτοιμο προς χρήση.
- 3.Στην συνέχεια βουτάμε το κάθε τεμάχιο γλυκό του κουταλιού μανταρίνι π.χ. μέχρι την μέση ή ολόκληρο, μέσα στο fondue chocolate της ΙΟΝ.
- 4.Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος μέχρι να σταθεροποιηθεί η επικάλυψη fondue.
- 5.Σερβίρουμε σε πιατέλα ή σκεύος της αρεσκείας μας.
Σοκολατάκια με γλυκό του κουταλιού μανταρίνι και fondue σοκολάτας ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή