Panacotta με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
![Panacotta με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/uploads/2021/01/Panacota_ION_Patiss.jpg)
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
250 Ψήφοι
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1b.png)
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : βανίλια, βατόμουρα, γάλα, δυόσμος, ζελατίνη, κρέμα γάλακτος, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αλάτι
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Panacotta με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
![heart](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/heart.png)
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 180 γρ γάλα
- 1 βανίλια
- ½ κ.γ αλάτι
- 4 φύλλα ζελατίνη
- 130 γρ σοκολάτα ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα λιωμένη
- 50 γρ κρέμα γάλακτος
- Φύλλα δυόσμου
- Κόκκινα και μαύρα βατόμουρα
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
- 2.Ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε τη βανίλια .Παίρνουμε τη ζελατίνη που έχει μαλακώσει και την Στραγγίζουμε με τα χέρια μας .Την προσθέτουμε στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε με σύρμα να διαλυθεί .Κατεβάζουμε από την φωτιά και και αφήνουμε στην άκρη.
- 3.Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
- 4.Προσθέτουμε το ζεστό γάλα μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σύρμα. Ομογενοποιούμε.
- 5.Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και την τοποθετούμε μέσα σε ποτήρια σερβιρίσματος η πλαστικά φορμάκια.
- 6.Τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
Panacotta με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
Προσθήκη
στα αγαπημένα
![heart](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/heart.png)
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
250 Ψήφοι
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1b.png)
Βαθμολογήστε τη συνταγή