Pops μπανάνας με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας

8
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Μάγδα Γοδόση
Pops μπανάνας με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
- 4 μπανάνες κομμένες στη μέση
- 1 ½ ION Patisserie FONDUE Σοκολάτας
- 4 κ.σ. goji berries
- 4 κ.σ. σπόρια ροδιού
- ||
- 4 κ.σ. χοντροσπασμένο αμύγδαλο
- 2 κ.σ. ταχίνι
Συστατικά
- 4 μπανάνες κομμένες στη μέση
- 1 ½ ION Patisserie FONDUE Σοκολάτας
- 4 κ.σ. goji berries
- 4 κ.σ. σπόρια ροδιού
- 4 κ.σ. χοντροσπασμένο αμύγδαλο
- 2 κ.σ. ταχίνι
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε τις 2 συσκευασίες ION Patisserie Fondue σε κατσαρολάκι με βραστό νερό (μπαιν μαρί) και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Εναλλακτικά μπορούμε να τα περάσουμε από φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 1 λεπτό στα 450 watt. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουταλάκι. Ελέγχουμε ανακατεύωντας με ένα κουτάλι εάν η πυκνότητα είναι η επιθημητή σταματάμε εκεί, αλλιώς συνεχίζουμε για 30 δεύτερα ακόμα.
- 2.Κόβουμε τις μπανάνες στη μέση καθέτως. Περνάμε ένα ξυλάκι για παγωτό σε κάθε κομμάτι μπανάνας.
- 3.Βουτάμε το κάθε κομμάτι μπανάνας στο λιωμένο fondue και τα πασπαλίζουμε με μία κουταλιά goji berries. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια και τα υπόλοιπα υλικά μας.
- 4.Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε καρύδα, φυστικοβούτυρο ή άλλα αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα.
- 5.Τοποθετούμε στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί το fondue.
Pops μπανάνας με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή