Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα

10
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Παγωμένα & Δροσερά
Συστατικά : ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα, ζάχαρη, λεμόνι, λικέρ ροδάκινο, ροδάκινο, φουντούκια, φυτική κρέμα γάλακτος
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 κιλό ώριμα ροδάκινα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 150 ml νερό
- 1 λεμονί, τον χυμό
- 50 γρ. λικέρ ροδάκινο
- 250 γρ. ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
- 100 γρ κρέμα γάλακτος φυτική
- 80γρ κροκάν φουντουκιού
Μέθοδος
- 1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
- 2.Καθαρίζετε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, σε ένα μεγάλο μπλέντερ ρίχνουμε τα ροδάκινα, το κρύο σιρόπι, το χυμό λεμονιού και το λικέρ και πολτοποιούμε.
- 3.Πολτοποιούμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένας απαλός πουρές.
- 4.Μεταφέρουμε τον πουρέ σε ένα μεταλλικό δοχείο και παγώνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
- 5.Ανακατεύετε κάθε 2 ώρες διαδοχικά με ένα πιρούνι και το ξαναβάζετε στην κατάψυξη.
- 6.Λιώνουμε τη ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
- 7.Σερβίρουμε το παγωτό με λευκή σοκολάτα και κροκάν φουντουκιού.
Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή