Παγωτό Ιπποφαές με ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
8
15'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Παγωμένα & Δροσερά
Συστατικά : μπισκότα, φυτική κρέμα γάλακτος, αστεροειδής γλυκάνισος, γάλα εβαπορέ, ζαχαρούχο γάλα, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα, ιπποφαές, μαστίχα
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Παγωτό Ιπποφαές με ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 γρ. γάλα ζαχαρούχο
- 200 γρ. γάλα εβαπορέ
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική
- 10 γρ. μαστίχα σε σκόνη
- 1 τεμάχιο αστεροειδή γλυκάνισο
- 100 γρ. ιπποφαές αποξηραμένο
- 150 γρ. μπισκότο τριμμένο
- 100 γρ. ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα το ιππoφαές με τον αστεροειδή γλυκάνισο μέχρι να γίνει σκόνη και προσθέτουμε την σκόνη μαστίχα.
- 2.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί.
- 3.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα, σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ γάλα.
- 4.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- 5.Προσθέτουμε το μίγμα με το ιπποφαές και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- 6.Τοποθετούμε σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες, ανά μια ώρα βγάζουμε και ανακατεύουμε.
- 7.Σερβίρουμε σε ένα πιάτο το μπισκότο και ζεστή λιωμένη ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα.
Παγωτό Ιπποφαές με ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή