Παγωτίνια με 3 Υλικά

2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
29 Ιουνίου, 2022
Παγωτίνια με 3 Υλικά

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 400 γρ. NUCREMA ION
- Προαιρετικά 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
Μέθοδος
- Στον κάδο του μίξερ, με ένα σύρμα, ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί.
- Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με μια μαρίζ το ζαχαρούχο με την πραλίνα, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αμέσως μετά, αδειάζουμε το μείγμα της πραλίνας μέσα στην ελαφριά σαντιγί και ανακατεύουμε με το σύρμα για ένα ακόμα λεπτό.
- Έπειτα, αδειάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης της αρεσκείας μας και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Προαιρετικά, λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί και αφού παγώσουν τα παγωτίνια μας τα βουτάμε με γρήγορες κινήσεις μέσα.
- Αφού τα καλύψουμε με κουβερτούρα, τα ακουμπάμε σε ένα πιάτο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ξανά τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Παγωτίνια με 3 Υλικά
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή