Mousse σοκολάτας με καρύδα, κακάο και Nucrema ΙΟΝ

6
240'
Χρόνος εκτέλεσης
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Mousse σοκολάτας με καρύδα, κακάο και Nucrema ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας το οποίο το έχουμε βάλει στο ψυγείο για 12 ώρες
- 3 κ.σ κακάο ΙΟΝ
- 1 κ.σ μέλι
- 215 γρ Nucrema ΙΟΝ
- 180 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
Μέθοδος
- 1.Ανοίγουμε την κονσέρβα με το γάλα καρύδας και αφαιρούμε το νερό. Παίρνουμε την κρέμα και τη βάζουμε στον κάδο του μίξερ.
- 2.Προσθέτουμε το κακάο, το γιαούρτι, το μέλι, τη Nucrema, ομογενοποιούμε με το σύρμα. Τέλος προσθέτουμε τη σαντιγί ανακατεύουμε κάνοντας τη mousse μας λεία και την τοποθετούμε σε ποτήρια.
- 3.Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες και μετα στολίζουμε με φρούτα εποχής και απολαμβάνουμε!
Mousse σοκολάτας με καρύδα, κακάο και Nucrema ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή