Μους πορτοκαλιού με λευκή σοκολάτα

8
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Μους πορτοκαλιού με λευκή σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500γρ. κρέμα γάλακτος
- 280γρ. λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
- 200ml. χυμός πορτοκαλιού
- 1 φύλλο ζελατίνας
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- φέτες πορτοκαλιού
- μέντα
Μέθοδος
- 1.Μουλιάζουμε το φύλλο ζελατίνας σε λίγο νερό. Παράλληλα, σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφριά τον χυμό πορτοκαλιού (προσέχουμε μην κάψει!), το αποσύρουμε από την φωτιά κι αφού πέσει η θερμοκρασία του, στύβουμε το φύλλο ζελατίνας και το ρίχνουμε μέσα.
- 2.Σε ένα άλλο σκεύος ζεσταίνουμε την λευκή σοκολάτα ΙΟΝ κι όταν λιώσει προσθέτουμε το μείγμα του χυμού. Αφαιρούμε κι αυτό το μείγμα από την φωτιά κι αφού πέσει η θερμοκρασία του, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των πορτοκαλιών.
- 3.Ανακατεύουμε ελαφριά και μοιράζουμε το μείγμα μας σε 8 μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
- 4.Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και μέντα.
Μους πορτοκαλιού με λευκή σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή