×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Mini Brownies με σοκολάτα


Mini Brownies με σοκολάτα
Mini Brownies με σοκολάτα
25-30
120'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Mini Brownies με σοκολάτα

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
Μέθοδος
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175.
  • 2.2. Ανοίγουμε το καπάκι απο τη συσκευασία ΙΟΝ Patisserie Cover Cream. Τοποθετούμε τη συσκευασία στον φούρνο μικροκυμάτων στους 450 για 1 λεπτό. Ελέγχουμε ανακατεύωντας με ένα κουτάλι εάν η πυκνότητα είναι η επιθημητή σταματάμε εκεί, αλλιώς συνεχίζουμε για 30 δεύτερα ακόμα. Τοποθέτουμε την λιωμένη γκανάζ σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 1 με 2 ώρες.
  • 3.Σε ένα ταψί 38×30 βάζουμε λαδόκολλα, βουτυρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • 4.Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια θερμοκρασία βάζουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
  • 5.Σε ένα μπoλ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη μαύρη και την κρυσταλλική ζάχαρη. Προσθέτουμε τη βανίλια και ομογενοποιούμε.
  • 6.Ενώνουμε τα δύο μείγματα με τη σοκολάτα και τα αυγά.
  • 7.Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο και το προσθέτουμε στο μείγμα με τη σοκολάτα σε 3 δόσεις. Ομογενοποιούμε με μια σπάτουλα.
  • 8.Απλώνω το μείγμα μέσα στο προετοιμασμένο ταψί και ψήνω στους 175 για 15 λεπτά. Δοκιμάζω με μία οδοντογλυφίδα για να δω εάν το brownie μου είναι ψημένο.
  • 9.Αφήνω να κρυώσει τελείως . Για να μπορέσουμε να το κόψουμε καλύτερα καλό είναι να το αφήσουμε για μια ώρα στο ψύγειο.
  • 10.Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη φλούδα μέσα σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε το ρούμι.
  • 11.Παίρνουμε 2 μικρά κούπατ, το ένα 2 εκ. και το άλλο 5 εκ. και αρχίζουμε να κόβουμε δίσκους . Με ένα πινέλο περνάμε τους μισούς δίσκους με το σιρόπι.
  • 12.Γεμίζουμε τους σιροπιασμένους δίσκους με την ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και σιροπιάζουμε την κάτω πλευρά του δεύτερου δίσκου.
  • 13.Βάζουμε τον δίσκο brownie από πάνω κάνωντας ένα σαντουίτς και πάλι από πάνω ΙΟΝ Patisserie Cover Cream.
  • 14.Στολίζουμε το πιάτο μας με φρέσκιες φράουλες, φύλλα δυόσμου και γκανάζ σοκολάτας.
Mini Brownies με σοκολάτα
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta