×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Magdalenas (Ισπανικά κεκάκια)


Magdalenas (Ισπανικά κεκάκια)
Magdalenas (Ισπανικά κεκάκια)
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ : Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 7 Οκτωβρίου, 2022

Magdalenas (Ισπανικά κεκάκια)

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 370 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 220 γρ. ζάχαρη
  • 250 ml φρέσκο γάλα πλήρες
  • 180 ml παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 μεσαία αυγά
  • 150 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
Μέθοδος
  1. Χωρίζουμε τα αυγά και σε ένα καθαρό μπολ τοποθετούμε τα ασπράδια με την μισή ποσότητα ζάχαρης.
  2. Ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα, με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να αρχίσει να σφίγγει η μαρέγκα μας.
  3. Πριν σφίξει, προσθέτουμε και την υπόλοιπη ζάχαρη, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  4. Προσοχή δεν θέλουμε να γίνει σφιχτή μαρέγκα.
  5. Συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε μεσαία ταχύτητα, προσθέτουμε διαδοχικά τους κρόκους και το ελαιόλαδο.
  6. Αφού γίνει ομοιογενές το μείγμα μας, προσθέτουμε και το αλεύρι με την βανίλια και το μπέικιν πάουντερ.
  7. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε και το γάλα.
  8. Τέλος, προσθέτουμε την κουβερτούρα, που πριν έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.
  9. Μοιράζουμε σε φορμάκια για μάφιν ή μικρές φόρμες σιλικόνης.
  10. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 17-20 λεπτά.
Magdalenas (Ισπανικά κεκάκια)
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta