×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Κέικ με Ανθότυρο, ΙΟΝ Dark Σοκολάτα και Βύσσινο


Κέικ με Ανθότυρο, ΙΟΝ Dark Σοκολάτα και Βύσσινο
Κέικ με Ανθότυρο, ΙΟΝ Dark Σοκολάτα και Βύσσινο
12
240'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Κέικ με Ανθότυρο, ΙΟΝ Dark Σοκολάτα και Βύσσινο

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 500 gr. ανθότυρο ή γλυκιά μυζήθρα
  • 180 gr. γιαούρτι στραγγιστό
  • 125 gr. ION Dark κλασική
  • 55 ml. κρέμα γάλακτος
  • 145 gr. ζάχαρη άχνη
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
  • 3 αυγά
  • Επιπλέον
  • 425 gr. κομπόστα βύσσινο
  • 2 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
Μέθοδος
  • 1.Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σ´ ένα κατσαρολάκι να πάρει μία βράση, προσθέτουμε την ΙΟΝ DARK κλασική τεμαχισμένη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
  • 2.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το ανθότυρο, το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τ´ αυγά και τη βανίλλια για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο μείγμα.
  • 3.Στραγγίζουμε τη μισή ποσότητα του βύσσινου, την προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε με κουτάλι.
  • 4.Μεταφέρουμε το κέικ τυριού σε ανοιγόμενη φόρμα-τσέρκι 24 εκ.
  • 5.Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 45-50 λεπτά στους 175 βαθμούς Κελσίου και το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί και να κρυώσει πολύ καλά.
  • 6.Δένουμε την υπόλοιπη κομπόστα (βύσσινα και ζουμί) με το κόρν φλάουρ, περιχύνουμε το κέικ και σερβίρουμε.
  • 7.Tips: ⁃ Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ρικότα. ⁃ Μπορούμε ν´ αρωματίσουμε το γλύκισμα με λικέρ από βύσσινα.
Κέικ με Ανθότυρο, ΙΟΝ Dark Σοκολάτα και Βύσσινο
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta