Κέικ Σοκολάτα-Φράουλα (χωρίς αυγά)

2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
23 Μαΐου, 2023
Κέικ Σοκολάτα-Φράουλα (χωρίς αυγά)

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 300 γρ. πολτό φράουλας
- 300 ml σπορέλαιο
- 300 γρ. ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. κακάο ION
- 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τις φράουλες, την άχνη και το σπορέλαιο και με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε.
- Προσθέτουμε στο μείγμα μας και το αλεύρι με το κακάο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Τέλος, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς,
στον αέρα, για περίπου 45 λεπτά.
Κέικ Σοκολάτα-Φράουλα (χωρίς αυγά)
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή