Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
![Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/uploads/2021/01/rizogalo-fraoyla02.jpg)
6
35'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
250 Ψήφοι
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1b.png)
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Πρωϊνό/ Brunch
Συστατικά : φράουλες, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αλάτι, γάλα, ζάχαρη, Κορν φλάουερ, ρύζι γλασέ
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
![heart](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/heart.png)
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 220 ml φρέσκο γάλα
- 300 γρ. ρύζι γλασέ
- αλάτι
- 200 γρ. ζάχαρη
- 450 γρ. φράουλες
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- 250 γρ. ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική
Μέθοδος
- 1.Πλένουμε το ρύζι, στραγγίζουμε και το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό και αλάτι να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει.
- 2.Πλένουμε τις φράουλες αφαιρούμε τα κοτσάνια. τις κόβουμε στην μέση, τις βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε να αφήσουν τα υγρά τους και να καραμελώσουν ελαφρά.
- 3.Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο γάλα και το υπόλοιπο το ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το ρύζι, ανακατεύουμε καλά.
- 4.Έπειτα προσθέτουμε τις φράουλες με το σιρόπι τους μέσα στο βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε ξανά.
- 5.Τέλος ρίχνουμε μέσα στο μείγμα και το διαλυμένο κορνφλάουρ και αφήνουμε να πήξει ελαφρά.
- 6.Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολάκια.
- 7.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και την προσθέτουμε μέσα στο ζεστό ρυζόγαλο.
Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
Προσθήκη
στα αγαπημένα
![heart](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/heart.png)
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
250 Ψήφοι
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1.png)
![](https://ion.gr/ionsweets/wp-content/themes/ionsweets/assets/images/star1b.png)
Βαθμολογήστε τη συνταγή