Cupcake με μήλο, μέλι και ιπποφαές

5
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ιπποφαές, κανέλα, μέλι, μήλα, baking powder, αβγά, άχνη ζάχαρη, βρώμη, γάλα, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Cupcake με μήλο, μέλι και ιπποφαές

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για τα cup cakes
- 1 κούπα βρώμη
- 1 μήλο καθαρισμένο
- 1 κούπα γάλα
- 1 αβγό
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπεϊκιν πάουντερ
- 1 ξύλο κανέλας
- 50γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ
- Για την γέμιση
- 125γρ. κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
- 40 γρ. ιπποφαές
- 30γρ. ζάχαρη άχνη
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε την βρώμη σε ένα πολυκοπτικό και χτυπάμε μέχρι να γίνει σκόνη.
- 2.Τρίβουμε το μήλο με ένα τρίφτη.
- 3.Σε ένα μπολ βάζουμε την βρώμη, το μήλο και το γάλα και ανακατεύουμε.
- 4.Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπέϊκιν πάουντερ, το αυγό και το μέλι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- 5.Τέλος με ένα μαχαίρι τρίβουμε το ξύλο κανέλας και προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί.
- 6.Ρίχνουμε το μείγμα μας στις βάσης για κέϊκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.
- 7.Σε μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή κουβερτούρα και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη.
- 8.Αλείφουμε τα cup cakes μας με την λευκή σοκολάτα και πασπαλίζουμε με το ιπποφαές.
Cupcake με μήλο, μέλι και ιπποφαές
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή