Cheesecake με γλάσο Nucrema ION

8
35'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ION Nucrema, άχνη ζάχαρη, βούτυρο, κονιάκ, κρέμα γάλακτος, κρέμα τυριού, μέλι, μπισκότα digestive, χυμός λεμονιού
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Cheesecake με γλάσο Nucrema ION

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για την βάση
- 250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive
- 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 80 γρ κονιάκ
- Για την κρέμα
- 700 γρ. τυρί κρέμα
- 70 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ κρέμα γάλακτος (36% λιπαρά)
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Για το γλάσο
- 250 γρ Νucrema ION
- 150 γρ κρέμα γάλακτος
- 50 γρ μέλι
Μέθοδος
- 1.Για την βάση: Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο μαζί με το κονιάκ. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί. πιέζοντάς το πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια. Βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
- 2.Για την κρέμα: Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος σιγά σιγά , προσθέτουμε το χυμό λεμόνι.
- 3.Συνεχίζοντας το χτύπημα έως ότου η κρέμα δέσει και μοιάζει με σφιχτή κρέμα. Με αυτή γεμίζουμε το ταψί πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
- 4.Για το γλάσο: Σε ένα μπολ ρίχνουμε την Νucrema ION το μέλι και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός. Την προσθέτουμε πάνω σε όλη την επιφάνεια του cheescake.
Cheesecake με γλάσο Nucrema ION
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή