Μπισκότα βρώμης με κακάο και σοκολάτα ΙΟΝ Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης

40-50
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ΙΟΝ Κακάο, καρύδα, στέβια, baking powder, ION Dark με στέβια, αβγά, αλάτι, αμύγδαλα, βρώμη, γάλα
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Μπισκότα βρώμης με κακάο και σοκολάτα ΙΟΝ Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 50 γρ νιφάδες βρώμης ψιλοκομμένες
- 50 γρ αμύγδαλο άσπρο πούδρα
- 50 γρ καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
- 100 γρ στέβια (σε αναλογία 1/1 σε σχέση με την λευκή ζάχαρη)
- 30 γρ κακάο σκόνη ΙΟΝ
- 3 γρ baking powder
- 75 γρ ΙΟΝ Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ψιλοκομμένη
- 25 γρ αμύγδαλο αλατισμένο χοντροαλεσμένο
- 1 γρ αλάτι
- 20 γρ γάλα
- 40 γρ νερό
- 100 γρ αυγά
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: Λαμαρίνα ή ταψί, αντικολλητικό χαρτί φούρνου, λεκάνη, πολυκόφτης, σύρμα.
Μέθοδος
- 1.Μέσα σε μια λεκάνη βάζουμε τις ψιλοκομμένες νιφάδες βρώμης, το άσπρο αμύγδαλο πούδρα, το ινδοκάρυδο, την στέβια, το κακάο ΙΟΝ, το baking powder και το αλάτι. Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι τα υλικά να ενωθούν μεταξύ τους.
- 2.Προσθέτουμε το γάλα, το νερό και τα αυγά μέσα στην λεκάνη με τα προηγούμενα υλικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να γίνουν μια μάζα.
- 3.Τέλος προσθέτουμε και την ΙΟΝ Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ψιλοκομμένη, το αλατισμένο και χοντροαλεσμένο αμύγδαλο ανακατεύοντας και αυτά με το σύρμα.
- 4.Αφήνουμε το μίγμα για 15 λεπτά μέσα στην λεκάνη να ξεκουραστεί.
- 5.Με 2 κουτάλια σούπας τοποθετούμε πάνω σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί μικρά βραχάκια σε απόσταση μεταξύ τους.
- 6.Ψήνουμε στους 160 C για 12 – 15 λεπτά περίπου ανάλογα το μέγεθος.
Μπισκότα βρώμης με κακάο και σοκολάτα ΙΟΝ Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή