×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας


Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας
Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Μετατρέψτε μερικά απλά υλικά που έχετε πρόχειρα στο ντουλάπι σας σε ένα εντυπωσιακό δώρο στο πι και φι! Ετοιμάστε τη σοκολάτα, κόψτε τη σε κομμάτια, τοποθετήστε τα σε ένα όμορφο κουτί στρωμένο με μεταξόχαρτο και voilà, ένα όμορφο χειροποίητο δώρο μέσα σε λίγα λεπτά.

Tip
Φτιάξτε τη δική σας παραλλαγή! Αντί για φυστικοβούτυρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ και αντί για πρέτσελ, αλατισμένους ξηρούς καρπούς ή κομμάτια μπισκότου.

Συστατικά
  • 250 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 50 γρ κρακεράκια πρέτσελ
  • 30 γρ φυστικοβούτυρο
  • 30 γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
  1. Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
  3. Απλώνουμε τη σοκολάτα στο ταψάκι, σχηματίζοντας ορθογώνιο σχήμα με μια σπάτουλα.
  4. Βάζουμε το φυστικοβούτυρο σε ένα μπολάκι και το ζεσταίνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα.
  5. Βάζουμε διάσπαρτες κουταλιές φιστικοβούτυρο επάνω στη σοκολάτα και με μια οδοντογλυφίδα σχηματίζουμε «νερά».
  6. Προσθέτουμε τα πρέτσελ και τις σταγόνες σοκολάτας.
  7. Τοποθετούμε το ταψάκι στο ψυγείο για μισή ώρα.
  8. Κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια με ένα μαχαίρι.
  9. Φυλάμε τη σοκολάτα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, εκτός ψυγείου, σε δροσερό μέρος, για 4-5 μέρες.
Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta