Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί βουτηγμένα μέσα σε ΙΟΝ Cover Cream με αμύγδαλα

2
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Τα γιορτινά μας, Κεράσματα
Συστατικά : ζάχαρη, κανέλα, κόκκινο κρασί, πορτοκάλι, χυμός πορτοκαλιού, ION Patisserie Cover Cream, αχλάδια, βανίλια
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί βουτηγμένα μέσα σε ΙΟΝ Cover Cream με αμύγδαλα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 2 αχλάδια.
- 355 γρ κόκκινο κράσι
- 65 γρ ζάχαρη
- 110 γρ χυμό πορτοκαλιού
- 1 φλούδα πορτοκάλι
- 1 βανίλια
- 1 ξύλο κανέλας
- 250 γρ ΙΟΝ Cover Cream
Μέθοδος
- 1.Καθαρίζουμε τα αχλάδια και αφήνουμε το κοτσάνι.
- 2.Παίρνουμε τη φλούδα από το πορτοκάλι.
- 3.Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα και μόλις αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αχλάδια.
- 4.Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν και μόλις μαλακώσουν τα βγάζουμε από την σάλτσα και τα βάζουμε σε ένα μπολ το οποίο τοποθετούμε στο ψυγείο. Θέλουμε τα αχλάδια μας να κρυώσουν ,έτσι ώστε όταν θα τα βουτήξω μες τη σοκολάτα εκείνη να στερεοποιηθεί .
- 5.Οδηγίες για την ΙΟΝ Cover Cream: Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία.
- 6.Τοποθετούμε το δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων. Εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ και το λιώνουμε με τη διαδικασία του μπεν μαρί
- 7.Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για ένα με 2 λεπτά.
- 8.Αναδεύουμε και είναι έτοιμο προς χρήση.
- 9.Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.
- 10.Σε ένα ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολλα.
- 11.Βουτάμε τα αχλάδια μέσα στην σοκολάτα με τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα για να σταθεροποιηθούν.
Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί βουτηγμένα μέσα σε ΙΟΝ Cover Cream με αμύγδαλα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή