Nucrema Βανίλια Κέικ
10
120'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Nucrema Βανίλια Κέικ
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 240 γρ αλεύρι
- ¾ του κ.γ baking soda
- ½ κ.γ αλάτι
- 50 γρ μαλακό βούτυρο
- 200 γρ ζάχαρη
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 βανίλια
- 90 γρ γάλα
- 3 κ.σ Nucrema ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
- 2.Βουτυρώνουμε την φόρμα μας.
- 3.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι το baking soda και το αλάτι.
- 4.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο και χτυπάμε δυνατά με σύρμα μέχρι να γίνει το μείγμα μας λείο και αφράτο. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά μέχρι να απορροφηθούν εντελώς. Προσθέτουμε το γάλα τη βανίλια.
- 5.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι το αλάτι και την baking soda.
- 6.Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη βουτυρωμένη φόρμα, προσθέτουμε την Nucrema και με τη μύτη ενός μαχαιριού αρχίζουμε να κάνουμε κύκλους δίνοντας σχήματα μέσα στο κέικ μας.
- 7.Ψήνουμε για 50-60 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά και μετά το ξεφορμάρουμε και το τοποθετούμε πάνω σε μια σχάρα για να κρυώσει τελείως.
Nucrema Βανίλια Κέικ
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή