×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Βραχάκια Σοκολάτας


Βραχάκια Σοκολάτας
Βραχάκια Σοκολάτας
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Δημήτρης Μακρυνιώτης

Βραχάκια Σοκολάτας

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
Μέθοδος
  • 1. Απλώνουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 10-12 λεπτά.
  • 2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
  • 3. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τα 200 γρ. της κουβερτούρας μας. Τα υπόλοιπα 50 γρ. της κουβερτούρας τα κόβουμε σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια, σχεδόν σκόνη.
  • 4. Κατεβάζουμε το μπωλ από τη μπεν μαρί, αδειάζουμε μέσα τα 50 γρ. και με την βοήθεια μιας μαρίζ ανακατεύουμε μέχρι να γίνει γυαλιστερή η σοκολάτα μας.
  • 5. Έπειτα, αδειάζουμε μέσα τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη μαρίζ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα αμύγδαλα με τη σοκολάτα.
  • 6. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μια ποσότητα με 5-6 αμύγδαλα τη φορά και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.
Βραχάκια Σοκολάτας
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta