Σοκολατένιες μπαλίτσες με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream και χρωματιστά ζαχαρωτά

12
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Σοκολατένιες μπαλίτσες με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream και χρωματιστά ζαχαρωτά

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 10 γεμιστά μπισκότα με κρέμα
- 50 γρ τυρί κρέμα full fat
- 120 γρ σοκολάτα ΙΟΝ Patisserie Cover Cream κακάο
- Χρωματιστά ζαχαρωτά για το στόλισμα
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ. Μετά παίρνουμε το μείγμα και το τοποθετούμε σε ένα μπολ.
- 2.Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και με ένα μίξερ ομογενοποιούμε με τα υλικά μας.
- 3.Με το χέρι μας παίρνουμε λίγο από το μείγμα και κάνουμε μπαλάκια τοποθετούμε μία λαδόκολα πάνω σε ένα πιάτο και τα βάζουμε πάνω. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 με 15 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθούν.
- 4.Εντωμεταξύ αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία ΙΟΝ Patisserie Cover Cream κακάο. Τοποθετούμε το δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων στα 450 για 1 με 2 λεπτά. Αναδεύουμε και είναι έτοιμο προς χρήση.
- 5.Βουτάμε τα μπαλάκια μας μέσα στην σοκολάτα με τη βοήθεια δύο πηρουνιών, τα τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με χρωματιστά ζαχαρωτά. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε να σταθούν ώστε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
- 6.Πασπαλίζουμε με χρωματιστά ζαχαρωτά.
Σοκολατένιες μπαλίτσες με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream και χρωματιστά ζαχαρωτά
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή