Ρυζόγαλο με φυστικοβούτυρο και ΙΟΝ Γάλακτος

8
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ΙΟΝ Γάλακτος, καρύδια, Κορν φλάουερ, κρυσταλλική ζάχαρη, πορτοκάλι, ρύζι γλασέ, φιστικοβούτυρο, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αλάτι, βανίλια, γάλα
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Ρυζόγαλο με φυστικοβούτυρο και ΙΟΝ Γάλακτος

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 γρ. ρύζι γλασέ
- 100 γρ γάλα
- 1 βανίλια
- 80 γρ. φυστικοβούτυρο
- 200 γρ. νερό
- 80 γρ. κορν φλάουερ
- 80 γρ. ΙΟΝ Γάλακτος
- 50 γρ ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- Αλάτι
- Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
- Καρύδια για το γαρνίρισμα
Μέθοδος
- 1.Ξεπλένουμε το ρύζι πολύ καλά για να φύγει το άμυλο.
- 2.Σιγοβράζουμε το ρύζι με λίγο αλάτι για 10 λεπτά και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει.
- 3.Προσθέτουμε κατόπιν το γάλα, τη ζάχαρη, την βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
- 4.Διαλύουμε το κορν φλάουερ σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό και ανακατεύοντας το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
- 5.5.Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο.
- 6.Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει. Όπως είναι ζεστό, το μοιράζουμε σε μπολάκια.
- 7.Λιώνουμε τις σοκολάτες ΙΟΝ σε μπεν μαρί.
- 8.Περιχύνουμε τις σοκολάτες ΙΟΝ.
- 9.Γαρνίρουμε με καρύδια.
Ρυζόγαλο με φυστικοβούτυρο και ΙΟΝ Γάλακτος
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή