×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Ρομαντικά μπισκότα καρδιές με γέμιση Nucrema


Ρομαντικά μπισκότα καρδιές με γέμιση Nucrema
Ρομαντικά μπισκότα καρδιές με γέμιση Nucrema
15
90'
Χρόνος εκτέλεσης
3/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25 Ιουνίου, 2021

Ρομαντικά μπισκότα καρδιές με γέμιση Nucrema

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Κάποιοι εκδηλώνουν την αγάπη τους με λόγια, άλλοι με πράξεις: Φτιάξτε αυτά τα λαχταριστά μπισκότα και δείξτε στον αγαπημένο σας τα πιο γλυκά σας συναισθήματα! Μπορείτε να τα φτιάξετε στην επέτειό σας ή όποια μέρα θέλετε να του κάνετε μια όμορφη έκπληξη.

Συστατικά
  • 125 γρ ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ βούτυρο ανάλατο, μαλακό
  • 375 γρ αλεύρι μαλακό
  • ¼ κτγ μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
  • 200-300 γρ Nucrema
Μέθοδος
  1. Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο, ώσπου να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
  2. Ζυγίζουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και τα προσθέτουμε στο μίξερ, συνεχίζοντας να χτυπάμε, ώσπου να έχουμε μια ζύμη που να ξεκολλά από τα τοιχώματα του κάδου.
  3. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα, ίσα-ίσα ώσπου να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
  4. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη δουλεύουμε λίγο με τα χέρια μας.
  5. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε πάχος περ. 3 χιλιοστά και με ένα κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς, κόβουμε μπισκότα.
  6. Στα μισά από αυτά, ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο, με ένα μικρότερου μεγέθους κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς.
  7. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, για περίπου 15’.
  8. Τις μικρές καρδιές τις ψήνουμε χωριστά στο τέλος, για λίγο λιγότερα λεπτά.
  9. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν εντελώς προτού τα γεμίσουμε.
  10. Τοποθετούμε όλα τα μπισκότα-βάσεις επάνω στον πάγκο μας ανάποδα.
  11. Τοποθετούμε τη Nucrema σε ένα κορνέ με μύτη αστέρι ανοιχτού τύπου και γεμίζουμε τα μπισκότα-βάσεις.
  12. Σκεπάζουμε με τα μπισκότα-καπάκια και σερβίρουμε.
  13. Φυλάμε τα μπισκότα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, εκτός ψυγείου, για 1-2 ημέρες.
Ρομαντικά μπισκότα καρδιές με γέμιση Nucrema
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta