×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο


Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο
Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25 Μαΐου, 2022

Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 100 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 30 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 500 ml φρέσκο γάλα πλήρες
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 36%
  • 150 γρ. ζάχαρη
Μέθοδος
  1. Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, το γάλα με το κακάο και την ζάχαρη, ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός.
  2. Θα χρειαστούν περίπου 15 λεπτά ζέσταμα.
  3. Όταν το μείγμα μας θα είναι έτοιμο, θα έχει σφίξει ελαφρώς και θα έχει σκουρύνει.
  4. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
  5. Αμέσως μετά, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε μικρά κομματάκια.
  6. Στη συνέχεια, στο μίξερ με το σύρμα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει μια σαντιγί.
  7. Έπειτα, ανακατεύουμε με μια μαρίζ την σαντιγί μας, μαζί με το μείγμα του κακάο που έχει κρυώσει και αδειάζουμε μέσα και τα κομματάκια της κουβερτούρας.
  8. Αδειάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και κλείνουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
  9. Τέλος, τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta