Κουλούρια πορτοκαλιού με επικάλυψη ION Serano

40
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : αλεύρι, βούτυρο, γιαούρτι, ζάχαρη, ΙΟΝ Serano, μαγειρική σόδα, πορτοκάλι, τρούφα, χυμός πορτοκαλιού, baking powder, αβγά
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Κουλούρια πορτοκαλιού με επικάλυψη ION Serano

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1 γιαούρτι
- χυμό και το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 1 κιλό αλεύρι μαλακό
- 15 γρ. baking powder
- 5 γρ. σόδα μαγειρικής
- 150 γρ. σοκολάτα ΙΟΝ Serano
- 50 γρ. χρωματιστή τρούφα
Μέθοδος
- 1.Χτυπάμε την ζάχαρη μαζί με το βούτυρο.
- 2.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα, ρίχνουμε το γιαούρτι και το χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού.
- 3.Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα στερεά υλικά και τα ρίχνουμε μέσα στο υγρό μείγμα, ομογενοποιούμε με την σπάτουλα.
- 4.Πλάθουμε τα κουλούρια, τα τοποθετούμε σε να ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε 15 λεπτά 180 βαθμούς.
- 5.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- 6.Αφού κρυώσουν τα κουλούρια τα βουτάμε μέσα στη σοκολάτα ION Serano και τα βάζουμε πάνω σε μια σχάρα. Πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα.
Κουλούρια πορτοκαλιού με επικάλυψη ION Serano
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή