Fudge με ION Patisserie Κουβερτούρα κλασική

1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Fudge με ION Patisserie Κουβερτούρα κλασική

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 50 γρ. βούτυρο αγελάδος
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα πιρέξ στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το Fudge μας.
- 2.Αφήνουμε να κρυώσει για 2-3 ώρες και έπειτα κόβουμε με ένα μαχαίρι που το βουτάμε σε ζεστό νερό κάθε φορά.
- 3.Απολαύστε το και καλή σας επιτυχία!!!
Fudge με ION Patisserie Κουβερτούρα κλασική
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή