Εύκολο σπιτικό σοκολατένιο γάλα αμυγδάλου
4
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εύκολο σπιτικό σοκολατένιο γάλα αμυγδάλου
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 300 γρ αμύγδαλα μουλιασμένα για τουλάχιστον 8 ώρες ή από το προηγούμενο βράδυ
- 1200 ml νερό
- Μία πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1-2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
- 40 γρ. ION Κακάο
- Θα χρειαστούμε ένα κομμάτι πυκνό τούλι
Μέθοδος
- 1.Ξεπλένουμε καλά τα μουλιασμένα αμύγδαλα.
- 2.Προσθέτουμε τα υλικά στο μπλέντερ. Χτυπάμε για 2-3 λεπτά ανάλογα με τη δύναμη του μπλέντερ μας. Τα αμύγδαλα θα πρέπει να διαλυθούν πλήρως και το γάλα να είναι ομογενοποιημένο.
- 3.Σουρώνουμε από πυκνό σουρωτήρι στο οποίο στρώνουμε και το τούλι.
- 4.Διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.
Εύκολο σπιτικό σοκολατένιο γάλα αμυγδάλου
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή