Chocolate bars με καρύδα

12
50'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Μπάρες & σνακ, Πρωϊνό/ Brunch
Συστατικά : βανίλια, γάλα καρύδας, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας, καρύδα, κρέμα καρύδας, λάδι καρύδας, maple syrup
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Chocolate bars με καρύδα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Υλικά για τη βάση σοκολάτας
- 220 γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
- ¼ φλιτζανιού λάδι καρύδας
- 6 κ.σ κρέμα από γάλα καρύδας
- Υλικά για τη στρώση καρύδας
- 115 γρ καρύδα τριμμένη
- 2 κ.σ maple syrup
- ¼ φλιτζανιού λάδι καρύδας
- 2 κ.σ κρέμα καρύδας
- 1 κ.σ βανίλια.
- Για το στόλισμα
- ¼ του φλιτζανιού σταγόνες σοκολάτας
- ½ λάδι καρύδας
Μέθοδος
- 1.Σε ένα ταψάκι 8Χ12 βάζουμε αντικολλητικό χαρτί.
- 2.Σε ένα τηγανάκι αντικολλητικό σε χαμηλή φωτιά βάζουμε σταγόνες σοκολάτας το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε συνεχώς,κατεβάζουμε από τη φωτιά και τέλος προσθέτουμε και την βανίλια.
- 3.Απλώνουμε τη σοκολάτα πάνω στο αντικολλητικο χαρτί με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.
- 4.4:Τοποθετούμε το σκεύος στο ψυγείο όσο εμεις ετοιμάζουμε το μίγμα καρύδας. Για να φτιάξουμε το μείγμα με την καρύδα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με την καρύδα το maple syrup το λάδι καρύδας, την κρέμα καρύδας και την βανίλια και ομογενοποιούμε.
- 5.Μετά ετοιμάζουμε την σοκολάτα με την οποία θα πασπαλίζουμε το πάνω μέρος του γλυκού. Λιώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και προσθέτουμε το λάδι καρύδας ανακατεύουμε.
- 6.Μόλις η βάση της σοκολάτας που έχουμε στο ψυγείο κρυώσει στρώνουμε από πάνω την καρύδα και τέλος πασπαλίζουμε με την λιωμένη σοκολάτα. Τοποθετούμε το σκεύος στο ψυγείο για 10 λεπτά και μετά κόβουμε σε τετράγωνα.
Chocolate bars με καρύδα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή