Cheesecake με άρωμα πορτοκάλι και κουβερτούρα ΙΟΝ

10-12
180'
Χρόνος εκτέλεσης
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : κρέμα γάλακτος, μπισκότα digestive, πορτοκάλι, τυρί, βανίλια, βούτυρο, ζάχαρη, ΙΟΝ Κουβερτούρα Κλασική
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Cheesecake με άρωμα πορτοκάλι και κουβερτούρα ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για την βάση
- 250 γρ μπισκότα τύπου digestive
- 70 γρ βούτυρο λιωμένο
- 2 κγ ζάχαρη
- Για το cheesecake
- 500 γρ τυρί
- 150 γρ άχνη ζάχαρη
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
- 1 βανίλια
- 400 γρ κρέμα γάλακτος
- 150 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Εκτέλεση για το μπισκότο: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- 2.Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ. Και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη.
- 3.Σε ένα στρογγυλό ταψάκι στρώνουμε το μείγμα και με ένα κουτάλι το πιέζουμε προς τα κάτω.
- 4.Ψήνουμε το μπισκότο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
- 5.Εκτέλεση για το cheesecake: Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με σύρμα την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη και την βανίλια.
- 6.Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα, ομογενοποιούμε και αδειάζουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο.
- 7.Τοποθετούμε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
- 8.Τέλος ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και πασπαλίζουμε το γλυκό.
Cheesecake με άρωμα πορτοκάλι και κουβερτούρα ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή