Charlotte με ION Nucrema και ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος

7-8
180'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Charlotte με ION Nucrema και ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 530 γραμ. τυρί κρέμα
- 195 γραμ. ION Nucrema
- 105 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 1 πακέτο σαβαγιάρ
- 1 ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος
Μέθοδος
- Σε μία στρογγυλή φόρμα 17 cm βάζουμε γύρω γύρω λαδόκολλα. Αφήνουμε να περισσεύει 2 εκ. πάνω απο το τελείωμα της φόρμας.
- 2.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα, τη Nucrema και την κρέμα γάλακτος. Χτυπάμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- 3.Βάζουμε το μίγμα μέσα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μια φαρδιά μύτη.
- 4.Αραδιάζουμε τα σαβαγιάρ πάνω στο ξύλο κοπής και κόβουμε το τελείωμα τους έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν όρθια.
- 5.Τα τοποθετούμε όρθια το ένα δίπλα στο άλλο και καλύπτουμε όλο τον κύκλο. Γεμίζουμε με σαβαγιάρ και τον πάτο.
- 6.Παίρνουμε τη σακούλα ζαχαροπλαστικής με την κρέμα μας και κάνουμε μία στρώση αρχίζοντας απο έξω προς τα μέσα.
- 7.Μετά γεμίζουμε πάλι με σαβαγιάρ και μετά πάλι κρέμα.
- 8.Σπάμε την ΙΟΝ Αμυγδάλου σε πλακάκια και στολίζουμε το πάνω μέρος.
- 9.Τοποθετούμε την charlotte στο ψυγείο να σταθεί τουλάχιστον για 3 ώρες.
Charlotte με ION Nucrema και ΙΟΝ Αμυγδάλου Γάλακτος
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή