Μπισκότα βρώμης με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

15
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Μπισκότα και βουτήματα, Κεράσματα
Συστατικά : κανέλα, μέλι, μήλα, ξηροί καρποί, σόδα, χυμός πορτοκαλιού, baking powder, ION Patisserie Cover Cream, βανίλια, βρώμη, ελαιόλαδο
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Μπισκότα βρώμης με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 300 γρ. βρώμη
- 80 γρ. μέλι
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
- Χυμό από ένα μικρό πορτοκάλι
- 1 βανίλια
- 10 γρ. σόδα
- 10 γρ. μπέικιν παουντερ
- Κανέλα
- 1 μήλο
- 250 γρ. ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Μέθοδος
- 1.Πρώτα πολτοποιούμε το φρούτο που έχουμε.
- 2.Μετά, αν το μέλι σας είναι πηχτό, το ζεσταίνετε ελαφρώς για να υγροποιηθεί και να ανακατεύεται ευκολότερα.
- 3.Αλέθουμε τη βρώμη για να πλάθονται καλύτερα τα μπισκότα.
- 4.Βάζουμε σε ένα μπολ το πολτοποιημένο φρούτο, το μñeλι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε τα υλικά στο μίξερ.
- 5.Προσθέτουμε τη σόδα, τη βανίλια, το μπέικιν και την κανέλα και ανακατεύουμε.
- 6.Αφού ανακατευτούν καλά προσθέτουμε σιγά-σιγά τη βρώμη και παράλληλα το χυμό πορτοκαλιού.
- 7.Τέλος, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
- 8.Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις πατάμε με τις παλάμες να απλώσουν και να μοιάζουν με μπισκότο.
- 9.Ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
- 10.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- 11.Αφήνουμε να κρυώσουν καλά τα μπισκότα και τα βουτάμε στην σοκολάτα, τα αφήνουμε σε μια σχάρα να στραγγίξουν.
Μπισκότα βρώμης με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή