×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream


Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
60 μπισκότα
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 80 γρ ηλιέλαιο
  • 200 γρ άχνη ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 45 γρ κορν φλάουρ
  • 1 βανίλια
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 συσκευασία ION Patisserie Cover Cream
  • 120 γρ granola
Μέθοδος
  • 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170.
  • 2.Στον κάδο του μίξερ με φτερό βάζουμε το βούτυρο, το ηλιέλαιο, την άχνη και το αυγό. Ομογενοποιούμε.
  • 3.Προσθέτουμε το αλάτι το κορν φλάουρ τη βανίλια το λεμόνι και το αλεύρι. Ομογενοποιούμε.
  • 4.Η ζύμη μας θέλουμε να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει. Οπότε εάν κολλάει προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα.
  • 5.Στην επιφάνεια εργασίας απλώνουμε μια λαδόκολλα και πάνω βάζουμε την ζύμη. Βάζουμε από πάνω άλλη μια λαδόκολλα. Με ένα πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη να έχει πάχος περίπου 1 εκ. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και με ένα κουπάτ με διάμετρο 5 εκ κόβουμε τα μπισκότα μας. Εάν δεν έχουμε κουπάτ χρησιμοποιούμε ένα ποτήρι.
  • 6.Σε ένα επίπεδο ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα μας με μια απόσταση γιατί θα απλώσουν.
  • 7.Ψήνουμε στους 170 για 12 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα βουτήξουμε στη σοκολάτα.
  • 8.Ανοίγουμε τη συσκευασία ΙΟΝ Patisserie Cover Cream. Αφαιρούμε το καπάκι και τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων στους 470 για 1 λεπτό. Αναδεύουμε και είναι έτοιμο για χρήση.
  • 9.Απλώνουμε μια λαδόκολλα στην επιφάνεια εργασίας. Βουτάμε τα μπισκότα μέχρι τη μέση στηn ΙON Patisserie Cover Cream, αφήνουμε να φύγει η σοκολάτα που περισσεύει και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με granola. Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα και να σταθεροποιηθεί.
Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta