Μπισκότα γεμιστά με Nucrema ΙΟΝ

10 ή 20
90'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Μπισκότα γεμιστά με Nucrema ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 15 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 γρ αλάτι
- 110 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 20 ml γάλα
- 9 κ.σ Νucrema ΙΟΝ.
- 2 αυγά
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη το αλεύρι και το αλάτι.
- 2.Προσθέτουμε το βούτυρο και το τρίβουμε με τα χέρια μας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- 3.Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και μετά το γάλα. Συνεχίζοντας να δουλεύουμε τη ζύμη όπως στην αρχή.
- 4.Δημιουργούμε μια μπάλα,την ζυμώνουμε για ένα λεπτό περίπου. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- 5.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175.
- 6.Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασίας και ανοίγουμε τη ζύμη με ένα πλάστη.
- 7.Κόβουμε σε μικρά ορθογώνια και βάζουμε στο κέντρο την Νucrema αφήνοντας το γύρω γύρω ελεύθερο.
- 8.Τοποθετούμε το άλλο ορθογώνιο από πάνω και πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι και τρυπάμε από πάνω για να φύγει ο ατμός.
- 9.Με ένα πινέλο περνάμε όλη την επιφάνεια με αυγό.
- 10.Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και ψήνουμε τα μπισκότα μας για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- 11.Τέλος τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα πριν τα φάμε.
Μπισκότα γεμιστά με Nucrema ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή