Αυγοφέτες με επικάλυψη ΙON Patisserie Fondue σοκολάτας

4
5'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Αυγοφέτες με επικάλυψη ΙON Patisserie Fondue σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 4 φέτες ψωμί
- 2 αυγά
- 30 γρ γάλα
- 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.σ άσπρη ζάχαρη
- 1 κ.γ κανέλα
- 4 κ.σ ΙΟΝ patisserie fondue σοκολάτας
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολάκι βάζουμε την μαύρη ζάχαρη, την άσπρη ζάχαρη και την κανέλα ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- 2.Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα αυγά με το γάλα και ομογενοποιούμε.
- 3.Βουτάμε μέσα τις φέτες και τις γυρίζουμε να τραβήξουν γάλα και αυγό. Μετά τις βουτάμε μεσα στο μίγμα με τη ζάχαρη και την κανέλα και από τις δυο πλευρές.
- 4.Σε ένα τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και το ζεσταίνουμε.
- 5.Τηγανίζουμε τις φέτες μας και τις αφήνουμε να πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα.
- 6.Έχουμε ετοιμάσει ένα πιάτο που πάνω του έχουμε απορροφητικό χαρτί.Τοποθετούμε πάνω του τις φέτες που έχουμε τηγανίσει για να τραβήξει το λάδι.
- 7.Σερβίρουμε τις φέτες ζεστές και τις περιχύνουμε με ΙΟΝ patisserie fondue σοκολάτα.
Αυγοφέτες με επικάλυψη ΙON Patisserie Fondue σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή