Αφράτη βασιλόπιτα με λευκό βούτυρο και κατσικίσιο γάλα!

8-10
90'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Αφράτη βασιλόπιτα με λευκό βούτυρο και κατσικίσιο γάλα!

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250 γρ βούτυρο λευκό
- 250 γρ κατσικίσιο γάλα
- Ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
- 400 γρ ζάχαρη
- 4 αυγά
- 1 βανίλια
- Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- 2.Χτυπάμε το βούτυρο με σύρμα μέχρι να αφρατέψει, σιγά σιγά προσθέτουμε τη ζάχαρη.
- 3.Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε καλά μέχρι να απορροφηθούν.
- 4.Βάζουμε την βανίλια το ξύσμα τον χυμό πορτοκάλι και το γάλα.
- 5.Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ομογενοποιούμε σε χαμηλή ταχύτητα.
- 6.Ψήνουμε στους 180 για 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Αφράτη βασιλόπιτα με λευκό βούτυρο και κατσικίσιο γάλα!
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή