Υγιεινό πρωινό με βρώμη, φρούτα και ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική

4-5
5'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Εύκολα & απλά, Πρωϊνό/ Brunch
Συστατικά : σταφύλια, φρούτα, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αμύγδαλα, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, γάλα καρύδας, δυόσμος, καρπούζι, μέλι, μπανάνα
Σχετικά με το Σεφ :
Μίκα Παντελάκη
Υγιεινό πρωινό με βρώμη, φρούτα και ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 100γρ βρώμη
- 270γρ γάλα αμυγδάλου
- 270γρ γάλα καρύδας
- 50γρ μέλι
- ½ μπανάνα ώριμη (λιωμένη με ένα πιρούνι)
- 20γρ αμύγδαλο φιλέ
- 70γρ φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια (σταφύλι χωρίς κουκούτσια, καρπούζι)
- Φύλλα δυόσμου
- 40γρ ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική (ψιλοκομμένη)
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και αποθηκεύουμε σκεπασμένο για ένα βράδυ στο ψυγείο.
- 2.Για το σερβίρισμα: Γαρνίρουμε με έξτρα ψιλοκομμένα φρούτα, ψιλοκομμένο δυόσμο και σπασμένα μπισκότα βρώμης ή γκρανόλα ξηρών καρπών
Υγιεινό πρωινό με βρώμη, φρούτα και ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή