Vegan κέικ σοκολάτας
24
15'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ξηροί καρποί, ξύδι, σόδα, σπορέλαιο, φρούτα του δάσους, αλεύρι, βανίλια, ινδοκάρυδο, ΙΟΝ Κακάο, κρυσταλλική ζάχαρη
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Vegan κέικ σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 360γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 460γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150γρ. σπορέλαιο
- 130γρ. κακάο ΙΟΝ
- 470ml νερό χλιαρό
- 1κ.γ. σόδα
- 2 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- Ινδοκάρυδο
- Ξηρούς καρπούς
- Φρούτα του δάσους
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- 2.Ρίχνουμε στο μίξερ το αλεύρι, το κακάο, την σόδα και την ζάχαρη κι ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
- 3.Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπορέλαιο, το νερό, το ξύδι και την βανίλια. Αναμειγνύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
- 4.Αδειάζουμε το μείγμα στην φόρμα μας και ψήνουμε για 40’ στους 170 βαθμούς.
- 5.Μόλις είναι έτοιμο, το βγάζουμε, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, φρούτα και ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.
Vegan κέικ σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή