×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Τούρτα με μπισκότα, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream


Τούρτα με μπισκότα, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Τούρτα με μπισκότα, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
8
300'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Τούρτα με μπισκότα, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 32 γρ άχνη ζάχαρη
  • 155 γρ κρέμα γάλακτος
  • 10 μπισκότα γεμιστά με κρέμα σπασμένα
  • Για την διακόσμηση
  • 1 συσκευάσια ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
  • 150 γρ.κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
  • 1 κ.σ άχνη ζάχαρη
Μέθοδος
  • 1.Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα κάνουμε σκόνη. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπoλ.
  • 2.Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τα μπισκότα ανακατεύουμε και ομογενοποιούμε.
  • 3.Σε μία φόρμα 18 cm βάζουμε στόν πάτο μια λαδόκολλα και προσθέτουμε το μείγμα με τα μπισκότα.
  • 4.Με τον πάτο ένος ποτηρίου πατάμε και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα. Ανεβάζουμε στο πλάι τα τοιχώματα.
  • 5.Τοποθετούμε στο ψυγείο για όση ώρα ετοιμάζουμε την γέμιση.
  • 6.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα και το χτυπάμε με σύρμα. Προσθέτουμε την ζάχαρη και μετά την λευκή σοκολάτα και τη βανίλια. Ομογενοποιούμε
  • 7.Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί.
  • 8.Ενώνουμε τα δύο μείγματα, προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα, και τέλος ομογενοποιούμε με μία σπάτουλα.
  • 9.Βάζουμε το κείκ μας μας μέσα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  • 10.4 ώρες μετά βγάζουμε το καπάκι απο την συσκευασία ΙΟΝ Patisserie Cover Cream. Τοποθετούμε μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων στους 400 για 1 λεπτό, αναδεύουμε με ένα κουτάλι. Εάν χρειάζεται κι άλλο το ξαναβάζουμε για 30 δευτερόλεπτα.
  • 11.Καλύπτουμε την επιφάνεια του κείκ μας και τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο για να σταθεί η σοκολάτα.
  • 12.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη σε σφιχτή σαντιγί. Τοποθετούμε την σαντίγι μέσα σε μιά σακούλα ζαχαροπλάστικης με μία στρογγυλή μύτη και κάνουμε κορυφές πάνω στο κείκ μας.
  • 13.Με ένα κουτάλι κάνουμε γραμμές σοκολάτας με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream πάνω στο γλυκό μας.
Τούρτα με μπισκότα, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta