×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Torta Caprese


Torta Caprese
Torta Caprese
3/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ : Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20 Νοεμβρίου, 2024

Torta Caprese

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 4 μεσαία αυγά
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 200 γρ. πούδρα αμυγδάλου
Μέθοδος
  1. Σε ένα μίξερ με το σύρμα, χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
  2. Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
  3. Όταν τα αυγά μας είναι έτοιμα, προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ.
  4. Αμέσως μετά, προσθέτουμε και την γκανάζ μας, που έχει κρυώσει ελαφρώς και ανακατεύουμε μια τελευταία φορά με την μαρίζ.
  5. Αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 45 λεπτά.
Torta Caprese
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta