×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Σουδάκια με κρέμα σοκολάτα και επικάλυψη Cover Cream ION


Σουδάκια με κρέμα σοκολάτα και επικάλυψη Cover Cream ION
Σουδάκια με κρέμα σοκολάτα και επικάλυψη Cover Cream ION
20-25
50'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Σουδάκια με κρέμα σοκολάτα και επικάλυψη Cover Cream ION

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Για τα σουδάκια με κρέμα σοκολάτα και επικάλυψη cover cream ION θα χρειαστούμε:

  1. Να φτιάξουμε την ζύμη για σου
  2. Να φτιάξουμε την κρέμα σοκολάτα
  3. Να επικαλύψουμε με το cover cream της ΙΟΝ
Συστατικά
  • Για την ζύμη για Σου θα χρειαστούμε
  • 100 γρ νερό
  • 30 γρ γάλα
  • 70 γρ βούτυρο
  • 2 γρ αλάτι
  • 3 γρ ζάχαρη
  • 80 γρ αλεύρι μαλακό (κοσκινισμένο)
  • 120 γρ αυγά (δηλαδή : 2 τεμάχια αυγά και 1 κρόκος)
  • Για την γέμιση της κρέμας σοκολάτας θα χρειαστούμε
  • 400 γρ κρέμα γάλακτος ζωική 35% λιπαρά
  • 100 γρ κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
  • Για το ντεκόρ ως επικάλυψη θα χρειαστούμε
  • 400 γρ cover cream ION (έτοιμο)
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: λεκάνη, κατσαρόλα, κουτάλα, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, κάδος του μίξερ, φτερό του μίξερ, σύρμα του μίξερ, σακούλα ζαχαροπλαστικής, κορνέ στρογγυλό ζαχαροπλαστικής.
Μέθοδος
  • 1.Για την ζύμη για Σου: Τοποθετούμε μέσα σε μια κατσαρόλα το νερό, το γάλα, το βούτυρο, το αλάτι και την ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να βράσουν ανακατεύοντας με μια κουτάλα.
  • 2.Στη συνέχεια προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι μέσα στην κατσαρόλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την κουτάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής σφιχτή ζύμη. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3 περίπου λεπτά.
  • 3.Αφαιρούμε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίχνουμε το σφιχτό μίγμα μέσα στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό για 2 λεπτά περίπου στην μεσαία ταχύτητα.
  • 4.Τέλος όσο το μίγμα είναι ακόμα χλιαρό, προσθέτουμε τα αυγά λίγα – λίγα την φορά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και όλα τα υλικά να κρυώσουν εντελώς.
  • 5.Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με στρογγυλό κορνέ και “κόβουμε” Σουδάκια σε δύο λαμαρίνες φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Προσπαθούμε να έχουν το ίδιο μέγεθος για να ψηθούν στον φούρνο ομοιόμορφα.
  • 6.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 – 25 λεπτά περίπου, προσέχοντας να μην ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου για να μην χάσουν το φούσκωμά τους τα Σου.
  • 7.Αφήνουμε τα Σου να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με την κρέμα σοκολάτας.
  • 8.Για την κρέμα σοκολάτας: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα μέχρι να σφίξει σαν γιαούρτι. Προσθέτουμε την λιωμένη (αλλά χλιαρή – όχι ζεστή) μαύρη κουβερτούρα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα δύο υλικά και η κρέμα να στέκεται. Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μικρό στρογγυλό κορνέ και γεμίζουμε τα Σου. Τα τοποθετούμε για 1 ώρα στην κατάψυξη.
  • 9.Για το ντεκόρ: Βουτάμε το επάνω μέρος από τα Σου σε ρευστό cover cream της ΙΟΝ. Για να ρευστοποιήσουμε το cover cream της ΙΟΝ αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία και τοποθετούμε το δοχείο της συσκευασίας όπως είναι στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 1 – 2 λεπτά. Αναδεύουμε με ένα κουτάλι και είναι έτοιμο για να επικαλύψουμε τα σου.
  • 10.Για την παρουσίαση: Αφήνουμε στο εξωτερικό περιβάλλον τα γεμισμένα σου με το cover cream της ΙΟΝ έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί και σερβίρουμε σε σκεύος της αρεσκείας μας.
Σουδάκια με κρέμα σοκολάτα και επικάλυψη Cover Cream ION
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta