×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Ψητή Γκανάζ Σοκολάτας με Κράμπλ


Ψητή Γκανάζ Σοκολάτας με Κράμπλ
Ψητή Γκανάζ Σοκολάτας με Κράμπλ
3/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ : Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 26 Ιουλίου, 2023

Ψητή Γκανάζ Σοκολάτας με Κράμπλ

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
Υλικά για την γκανάζ
  • 250 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
  • 200 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 1 κ.σ κορν φλάουρ
Υλικά για το κράμπλ
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μέθοδος

Εκτέλεση για την γκανάζ

  1. Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
  2. Κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το κορν φλόουρ, ανακατεύοντας καλά με ένα σύρμα.
  3. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα μικρό πυρέξ και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το κράμπλ.

Εκτέλεση για το κράμπλ

  1. Στο κάδο του μίξερ, τοποθετούμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε με το φτερό, μέχρι να γίνει ένα μείγμα, περίπου σαν άμμος.
  2. Αμέσως μετά, βγάζουμε το πυρέξ από το ψυγείο και απλώνουμε από επάνω το κράμπλ.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20-25 λεπτά.
    Το σερβίρουμε καυτό με μια μπάλα παγωτό.

 

Ψητή Γκανάζ Σοκολάτας με Κράμπλ
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta